Γραφείο τύπου Ομιλίες Αντιπεριφέρεια Ανατολικής Αττικής

Καλησπέρα…

Καλεσμένοι: Υποψήφιε Περιφερειάρχης, Βουλευτές, Νομάρχης, Αντινομάρχες, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Πρόεδροι, Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων, και μέλη,
Υποψήφιοι… Φίλες και Φίλοι, Ιδιαίτερη χαρά κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για τη Βόρεια Αττική του Συνδυασμού Αττική – Νέα Προοπτική με υπ. Περ. Β. Κικίλια.

Βόρεια Αττική – περιοχή με πολλά προβλήματα, μια περιοχή με έντονη οικιστική ανάπτυξη χωρίς τους ανάλογους πόρους.

Σε λιγότερο 3 εβδομάδες έχουμε αυτοδ. Εκλογές. Όταν η Τοπικ Αυτοδιοικ και οι Ελληνίδες/ες αντιμετωπίζουν τόσα οικονομικά προβλήματα.

Μην ξεγελιέστε φίλες/οι αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που ετοιμάζετε να φέρει ένα νέο μνημόνιο, να πάρει νέα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές. Να διαλύσει ακόμα περισσότερο την Ελληνική οικονομία, να χτυπήσει ακόμη περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά. Εμείς όμως επιλέγουμε την Ελπίδα και την Προοπτική από την Τρομοκρατία της Κυβέρνησης.

Φίλες/οι, ο Πρόεδρος ο Σαμαράς μας άκουσε. Άκουσε την φωνή του λαού που μίλαγε για Ανανέωση, για Νέους ανθρώπους. Και πήρε την απόφαση και έκανε την επιλογή που εμείς ζητούσαμε. Την επιλογή του Κικίλια. Ο Βασίλης δεν είναι μόνο νέος, αλλά και επιστήμονας (Ιατρός), Πρωταθλητής, Αυτοδιοικητικός, πετυχημένος. Ο πρόεδρος Σαμαράς μας πέταξε το μπαλάκι και τώρα πρέπει εμείς να αποδείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε την ανανέωση. Το στοίχημα είναι τώρα δικό μας.

Σας καλώ όλες/ους, όλα μας τα κομματικά στελέχη σε συστράτευση. Για τη μάχη των μαχών, για την μάχη της περιφέρειας. Γιατί την Δευτέρα 15 Νοέμβρη η Περιφέρεια Αττικής θα είναι μπλε, θα ξεκινήσει μια νέα πορεία. Μια νέα πορεία με νέους ανθρώπους όπως ο Κικίλιας και ο Δαμάσκος.

Δαμάσκος (Πανεπιστήμιο της Πάτρας τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών).
Τον Οκτώβριο 1994 και 1998 εκλέχτηκε ΔΣ στο Δήμο Αχαρνών. Το 2002 και 2006 εκλέχτηκε Ν.Σύμβουλος με Νομάρχη τον κ. Λεωνίδα Κουρή. Aπό το 2005 σήμερα κατέχει τη θέση του Αντινομάρχη Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

Εμείς επιλέγουμε την Ελπίδα και την Προοπτική!

Καλώ λοιπόν στο βήμα τον φίλο μου, Χάρη Δαμάσκο.Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω