Γραφείο τύπου Ομιλίες

Ομιλίες

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά βλέποντας την σημερινή προσέλευση,
η οποία ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Η συμμετοχή σας σηματοδοτεί την αλλαγή,
ανάβει το πράσινο φως για την Νέα Ελλάδα.

Πρόσκληση Money Show'11

Διαβάστε το άρθρο εδώ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ «ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

Συγχαρητήρια στην Τ.Ε. Κέντρου και ιδιαίτερα στην Υπεύθυνη Γυναικών Κατερίνα Παπασταματίου, μια νέα ενεργή γυναίκα η οποία ασχολείται, συμμετέχει, προσπαθεί. Τα αποτελέσματά της φαίνονται, όπως η σημερινή Ημερίδα.
Μια ημερίδα αφιερωμένη στην Ανδριάνα Κατσιγιάννη, σε μια προσωπικότητα συνδεδεμένη με την ΝΔ και την Τοπική Κοινωνία, η οποία έχει διατελέσει και Υπ. Γυναικών στην Τοπική μας Οργάνωση και όλη είχατε την τύχη να την γνωρίζεται πολύ καλά.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στο Μενίδι, σ’ αυτήν την αίθουσα, που πριν ακριβώς δύο χρόνια ο Πρόεδρός μας ο Αντώνης Σαμαράς, είχε τιμήσει κατά την διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας. Τότε που το ποτάμι μεγάλωνε και γινόταν χείμαρρος, όπως και τώρα, προς τον δρόμο μας για την σωτηρία της χώρας.
Σας καλωσορίζω στην Νομαρχιακή Συνέλευση της Βόρειας Αττικής και σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας.

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου από την Γραμματεία Οργανωτικού, όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ και των Τοπικών Επιτροπών για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία και για την υποστήριξή σας.

Σελίδα 1 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>