www.parapolitika.gr

alt

"Ζάππειο 3". Είναι ο δρόμος που παρουσιάστηκε κατόπιν διεργασιών και διαβουλεύσεων

με όλους εμάς, τα μέλη, το επιστημονικό προσωπικό και την μεγάλη κοινότητα της Ευρωπαϊκής πτέρυγας της χώρας.

Την επομένη των εκλογών ξεκινούν οι διαδικασίες μείωσης της φορολογίας, διότι το μόνο που πετυχαίνει η υψηλή φορολόγηση είναι η εκτίναξη της φοροδιαφυγής. Τα φυσικά πρόσωπα και οι επιχειρήσεις θα καλούνται στο εξής να πληρώσουν ένα λογικό ποσοστό στο κράτος ώστε να εξασφαλίζεται κοινωνική δικαιοσύνη.
 

Στην ίδια λογική πρέπει να παταχθεί η διαφθορά. Η λύση για αυτή την περίπτωση είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση ώστε να μειωθεί η επαφή μεταξύ εφόρου και φορολογούμενου αλλά ταυτόχρονα να σταματήσει η ύπαρξη αντικρουόμενων νόμων και “παραθύρων” που θολώνουν το τοπίο και το κάνουν διαβλητό. Δημοκρατία χωρίς δικαιοσύνη είναι απάτη!

Ανακουφίζοντας τους πολίτες επουλώνουμε τις πληγές που άνοιξε στην αγορά ο κος Βενιζέλος, όμως δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να γεμίσουμε τα ταμεία του κράτους για να μπορεί να κινηθεί η χώρα και να εμφανίσει ρυθμούς ανάπτυξης. Πρώτα, πρέπει να διευκολύνουμε τις επενδύσεις μέσα από έναν νέο και αποτελεσματικό επενδυτικό νόμο. Αυτό θα συντελές
στην εισροή ιδιωτικών κονδυλίων, στην αύξηση του ΑΕΠ και στην δραστική μείωση της ανεργίας. Παράλληλα, είναι γνωστό σε όλους ότι το δημόσιο διαθέτει πολύ μεγάλη και αναξιοποίητη περιουσία. Με ταχύρυθμες διαδικασίες αυτή η περιουσία μπορεί να γίνει κερδοφόρα, χωρίς όμως να εκποιηθεί, να ξεπουληθεί δηλαδή, όπως προσπάθησε να κάνει το "fast track" του απίστευτου δίδυμου Παπανδρέου-Βενιζέλου.

Ακόμη, ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας διαθέτει υποθαλάσσιο πλούτο και πηγές ενέργειας τέτοιες ώστε το χρέος μας θα είναι πλέον ποσοστό των εσόδων μας και όχι το αντίστροφο! Επιβάλλεται λοιπόν να υπάρξει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα τολμήσει να βγεί στο Αιγαίο, στη δική μας θάλασσα και να απελευθερώσει την ενέργεια που κρύβει μέσα του για να γίνει η Ελλάδα ο νέος ενεργειακός κόμβος. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει την ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης που πιθανώς να "στενοχωρήσει" τους γείτονες μας, όμως η Εξωτερική Πολιτική χρειάζεται σθένος και πατριωτισμό. Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ότι με χορευτικές πιρουέτες απλώς αρνείται να ασκήσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, πράξη όχι μόνο δειλή αλλά και ύποπτη. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν ηγέτη και μια ομάδα που να την κάνει ξανά υπερήφανη! Η επιλογή αυτή έχει ονοματεπώνυμο, είναι ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

O Παναγιώτης Χάσκος είναι υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ ΑττικήςΜοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!