Γραφείο τύπου Δελτία Τύπου Συνάντηση Χάσκου με Δημάρχους Βόρειας Αττικής

Με Δημάρχους της Βόρειας Αττικής συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Υποψήφιος Βουλευτής

(Υπόλοιπο) Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Παναγιώτης Χάσκος. Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιφέρεια για να ενημερωθεί σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Ντούρο, τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Καλαφατέλη και τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Λοΐζο.


alt

Στις Αχαρνές, ο κος Ντούρος έθιξε στον κ. Χάσκο το ζήτημα της ασφάλειας που έχει άμεση σχέση με τους καταυλισμούς των Ρομά αλλά και με τους καταυλισμούς σεισμοπλήκτων όπου τα σπίτια επινοικιάζονται από τους δικαιούχους σε τρίτους χωρίς κανένα έλεγχο. Σημαντικό αίτημα του Δήμου είναι επίσης η δημιουργία νέας στάσης του Προαστιακού κι ακόμη η σύνδεση της παρακαμπτηρίου με την Αττική Οδό για την αποσυμφόρηση του κέντρου.

 

 

alt

Ο κος Καλαφατέλης ενημέρωσε λεπτομερώς τον κο Χάσκο για τις ενέργειες και τις ανάγκες του Δήμου Διονύσου. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος τόνισε ότι το βασικό του μέλημα είναι να αναπλαστούν άμεσα οι πληγείσες, από τις πυρκαγιές περιοχές, και να απελευθερωθεί η χρήση γης. Άλλο πρόβλημα είναι η δημιουργία μιας περιφερειακής οδού και η βελτίωση του οδοστρώματος επί της Λ. Μαραθώνος. Αν και σκοπός του είναι να προσφέρει βέλτιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση στους κατοίκους, επισήμανε ότι οι παραλείψεις της κεντρικής εξουσίας δεν ευνοούν αυτή την προσπάθεια.

 

altΣτον Μαραθώνα, ο κος Χάσκος συνεργάστηκε με τον κο Λοΐζο, ο οποίος τόνισε το ζήτημα της αποχέτευσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω του Χ.Υ.Τ.Α. Ο κος Χάσκος στάθηκε στην αξιοποίηση του Μαραθωνίου Δρόμου και των υφιστάμενων πολιτιστικών υποδομών τονίζοντας ότι μπορούν αν αποτελέσουν βάση για την προσέλκυση τουριστών και κονδυλίων για την ανάπτυξη της περιοχής.
 

Μετά το πέρας της συναντήσεων ο κος Χάσκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η Βόρεια Αττικής διαθέτει ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, αντιμετωπίζει όμως και προβλήματα που οφείλονται στην ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού και στην αδιαφορία την Κυβέρνησης. Είναι απαραίτητο να στηρίξουμε τις προσπάθειες τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να προστατεύσουμε τους τα συμφέροντα των κατοίκων. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι η επικοινωνία μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με τους Δημάρχους θα είναι απρόσκοπτη και την επομένη των εκλογών -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων".Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω