Γραφείο τύπου Δελτία Τύπου Συνάντηση Χάσκου με Δημάρχους Δυτικής Αττικής

Συνάντηση με Δημάρχους της Δυτικής Αττικής είχε την εβδομάδα που πέρασε ο Υποψήφιος Βουλευτής (Υπόλοιπο) Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, κος Παναγιώτης Χάσκος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιφέρεια για να ενημερωθεί σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ο κ. Χάσκος είχε διαδοχικές επισκέψεις στο Δήμο Ασπροπύργου, στον Δήμο Ελευσίνας, στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας και στον Δήμο Μεγάρεων.

alt

Στον Ασπρόπυργο ο κ. Χάσκος συνάντησε τον Δήμαρχο κ. Μελετίου ο οποίος του περιέγραψε την ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς παρατηρείται μία έξαρση της εγκληματικότητας με συχνότερες τις κλοπές και τις διαρρήξεις. Επίσης, ο κ. Μελετίου ανέλυσε στον κ. Χάσκο την μέριμνα της Δημοτικής Αρχής για τους αδύναμους συμπολίτες μέσα από κοινωνικές δομές και υποδομές πρόνοιας, ενώ τόνισε την προσπάθεια του για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

altΣτην Ελευσίνα ο κ. Χάσκος συνάντησε τον κ. Τσουκαλά με τον οποίο συνομίλησε για το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος σε σχέση με την λειτουργία πολλών βιομηχανιών, όπως επίσης και για την εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων που λειτουργεί με επιτυχία στον Δήμο Ελευσίνας. Πάγιο ζήτημα και στην Ελευσίνα είναι η οικονομική συγκυρία που πλήττει όλη τη χώρα.

 

 

 

alt

Στην Μάνδρα ο κ. Χάσκος συνάντησε τον κ. Δρίκο ο οποίος του περιέγραψε τα πενιχρά μέσα που έχει ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής. Το πρόβλημα της ανεργίας είναι έντονο στην περιοχή και τα θέματα περιβάλλοντος.Στα Μέγαρα ο κ. Χάσκος είχε συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη ο οποίος ανέπτυξε τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου και τρόπους αντιμετώπισης. Αναφέρθηκε στον καθαρισμό του λιμένα και τρόπους αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

 

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κος Χάσκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η Δυτική Αττική αποτελεί μια περιοχή με σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Το οδικό δίκτυο, οι μεταφορές, οι βιομηχανικές ζώνες και φυσικά η μακρά ακτογραμμή και οι αρχαιότητες, προσφέρουν ένα εύφορο περιβάλλον αρκεί να αξιοποιηθεί σωστά. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα τα Δυτικά είναι το παραμελημένο παιδί της Αττικής. Ο κος Παπακωνσταντίνου κωφεύει στις εκκλήσεις των κατοίκων για την προστασία του περιβάλλοντος και νοιάζεται μόνο για το "φιλέτο" του Ελληνικού. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι η επικοινωνία μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι απρόσκοπτη και την επομένη των εκλογών -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων".Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω