Γραφείο τύπου Δελτία Τύπου Η ΝΟ.Δ.Ε. Bόρειας Αττικής έκοψε την πίτα για το 2012

Σε ένα εντυπωσιακά θερμό κλίμα έκοψε την πίτα της η ΝΟ.Δ.Ε. Βόρειας Αττικής, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012, στο Πνευματικό Κέντρο Κρυονερίου. Ο χώρος της εκδήλωσης, που είχε αλλάξει λόγω αναμονής μεγάλης προσέλευσης, αποδείχθηκε και πάλι πολύ μικρός σε σημείο που ορισμένοι συζητούσαν ότι θα έπρεπε να έχει γίνει σε κάποιο γήπεδο.

Οι προσκεκλημένοι, που ξεπερνούσαν τα 500 άτομα, γέμισαν την όμορφη αίθουσα του Κρυονερίου και δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα εν όψει των πολιτικών εξελίξεων. Επίτιμος καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κος Γιάννης Μιχελάκης.

Η τελετή ξεκίνησε με την λειτουργία από τον πάτερ Αθανάσιο, ο οποίος έκοψε συμβολικά το πρώτο κομμάτι. Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής και τέως Αντιδήμαρχος Καλάμου κος Παναγιώτης Χάσκος καλωσόρισε τους φίλους της οργάνωσης και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Στην σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του ο κος Χάσκος δήλωσε ότι ο πρωταρχικός στόχος του από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του στην Νομαρχιακή ήταν να επιτύχει αυτό που πρώτος χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς:  "την επανάσταση του αυτονόητου και το άνοιγμα του κόμματος στην Κοινωνία. Να γίνει η Νέα Δημοκρατία και πάλι το λαϊκό εκείνο κόμμα που αφουγκράζεται τον πολίτη και τον εκφράζει".

Στον απολογισμό του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αλλαγές που συντελέστηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην ΝΟ.Δ.Ε., στην ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις εκδηλώσεις  που διοργανώθηκαν κι ακόμη στις τακτικές και πολυπληθείς συνεδριάσεις της Επιτροπής. Ακόμη αναφέρθηκε στο άνοιγμα νέων Τοπικών Επιτροπών: "Εμείς ανοίγουμε Τοπικές, δεν τις κλείνουμε", είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας που οφείλεται στην διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης Παπανδρέου. "Οι ανόητες έως και ύποπτες κινήσεις του αποδείχθηκαν καταστροφικές για την χώρα μας" δήλωσε προτείνοντας -ως οικονομολόγος- μια σειρά από μέτρα για την δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Έκλεισε την ομιλία του διαπιστώνοντας ότι η ισχυρή παρουσία του κόσμου της Βόρειας Αττική στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα, ένα μήνυμα νίκης, αισιοδοξίας και αυτοδυναμίας λέγοντας : "Είναι ένα μήνυμα διεκδίκησης για την Αττική την επόμενη μέρα".

Αμέσως μετά, στο βήμα ανέβηκε ο κος Μιχελάκης, ο οποίος αφού απένειμε τα εύσημα στον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. για την διοργάνωση, προτίμησε να απομακρυνθεί από την "ασφάλεια" του χειρογράφου και να ανοίξει έναν ελεύθερο διάλογο με τους παρισταμένους. Δεκάδες πολίτες υπέβαλλαν ερωτήσεις στον εκπρόσωπο του κόμματος κι εκείνος πειστικά και υπομονετικά απάντησε σε όλες, σε μια συζήτηση που τελικά η διάρκεια της ξεπέρασε τις 2 ώρες. Ο κος Μιχελάκης εξ' άλλου, στάθηκε στα λάθη που οδήγησαν την χώρα στο ΔΝΤ και επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος για την σύσταση "μίας και μόνης εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο".

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Δήμαρχοι Διονύσου κος Καλαφατέλης και Ωρωπού κος Οικονομάκος, οι Βουλευτές Αττικής κος Βλάχος, κος Μπούρας και κος Καντερές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι πολιτευτές της Περιφέρειας, όλοι οι Πρόεδροι των Τοπικών επιτροπών της Βόρειας Αττικής με τα μέλη τους, καθώς επίσης και εκπρόσωποι πολλών φορέων και συλλόγων.

 Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω