Γραφείο τύπου Δελτία Τύπου Αποκομιδή Εύφλεκτων Υλικών

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1504

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ & ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,14-0804_____1_-__2008

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου μας για μια καθαρότερη πόλη, προς ενημέρωσή σας, αναφέρουμε τα παρακάτω:

1. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, από την 1η Νοεμβρίου έως και την 30η Απριλίου (περίοδος που επιτρέπεται η καύση) θα λειτουργεί ειδική υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 22950 62117-8 για την αποκομιδή διαφόρων εύφλεκτων υλικών, όπως  στρώματα, παλιά έπιπλα, κλαδιά δένδρων και καλλωπιστικών φυτών (τα οποία πρέπει να είναι δεματοποιημένα), ξερά χόρτα και φύλλα δένδρων (τα οποία πρέπει να είναι τοποθετημένα σε σακούλες απορριμμάτων).

 


2. Η ανωτέρω υπηρεσία θα λειτουργεί ΜΟΝΟ κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και θα παραλαμβάνει τα αντικείμενα έξω από τα σπίτια σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, κάθε ΤΡΙΤΗ, από την αριστερή πλευρά του κεντρικού οδικού άξονα: Καπανδριτίου - Καλάμου - Αγ. Αποστόλων (για τους οικισμούς: Πανόραμα, Αγ. Μαρίνα, Τζάνες, Βλαστός, κλπ.) και κάθε ΠΕΜΠΤΗ από τη δεξιά πλευρά (για τους οικισμούς: Γαλήνη, Αγ. Ανδρέας, Χιλιαπόταμος, Αγκώνα, κλπ.)

 


14-0805___-__2008

3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, και συγκεκριμένα από 1η Μαΐου έως και 31η Οκτωβρίου (περίοδος, κατά την οποία δεν επιτρέπεται η καύση), να τοποθετούνται έξω από τα σπίτια, μέσα ή δίπλα στους κάδους απορριμμάτων διάφορα εύφλεκτα αντικείμενα, όπως στρώματα, παλιά έπιπλα, κλαδιά δένδρων, καλλωπιστικών φυτών κτλ.

Για την υλοποίηση αυτής της δύσκολης αλλά όχι ακατόρθωτης Προσπάθειας,

σας καλούμε όλους να συνεργαστείτε μαζί μας,

για να γίνει ο Δήμος μας παράδειγμα προς μίμηση.

 


 Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω