Δράση ΝΟ.Δ.Ε. Παραίτηση Προέδρου ΝΟΔΕ Β.Αττικής
Προς: Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά
Κοινοποίηση: Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κωνσταντίνο Ζωντανό

Κύριε Πρόεδρε,

Η χώρα μας βρίσκεται σε μια πρωτοφανή κατάσταση οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που επιβάλλει την συστράτευση όλων των υγιών και παραγωγικών δυνάμεων για να καταφέρουμε να αναστρέψουμε την ροή των πραγμάτων. Το κόμμα μας είναι η Ευρωπαϊκή παράταξη η οποία ανανεωμένη και δικαιωμένη από την πολιτική της πρόταση έρχεται να προσφέρει στον δύσκολο αγώνα.

Η εμπειρία που αποκόμισα τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια ως Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Βόρειας Αττικής είναι πολύτιμη. Με τους συνεργάτες μου καταφέραμε η ΝΟ.Δ.Ε. να λειτουργήσει υποδειγματικά. Ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία τις εσωκομματικές μας διαδικασίες και συμμετείχαμε στο Συνέδριο του Ιουνίου, ξεκινήσαμε μια πρωτότυπη διαδικασία επιλογής υποψηφίων Δημάρχων και συμμετείχαμε με δεκάδες στελέχη μας στις
αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνεπείς στην ανάγκη εξοικονόμησης πόρων μειώσαμε τα λειτουργικά μας έξοδα. Ξεκαθαρίσαμε την οργανωτική μας δομή και προχωρήσαμε κάνοντας άνοιγμα προς την κοινωνία ή τουλάχιστον ένα βήμα προς τους συμπολίτες μας, διοργανώνοντας περισσότερες από 30 εκδηλώσεις με τη συμμετοχή σημαντικών στελεχών της παράταξης.

Συνεργάστηκα άριστα με πολλά στελέχη του κόμματος, με την Γραμματεία Οργανωτικού, με τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών επιτροπών, κι ακόμα με απλούς πολίτες που δεν εφησυχάζουν και θέλουν να δραστηριοποιηθούν για το κοινό καλό. Από τις συνεργασίες αυτές γνώρισα πιο καλά και πιο βαθιά τα ζητήματα της Βόρειας Αττικής και τώρα είμαι σε θέση να προσφέρω αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση τους. Η είσοδος μου στην πολιτική έχει βασικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το καλό του τόπου μας.

Η πρόταση που μου κάνατε, να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, είναι τιμή και αναγνώριση στο πρόσωπο μου, αλλά και σε όλα τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. που κοπίασαν το τελευταίο διάστημα. Σας δηλώνω ότι αποδέχομαι την πρόσκλησή σας και για λόγους δεοντολογίας σας υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Βόρειας Αττικής. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τους συμπολίτες μου της Περιφέρειας Αττικής να κατανοήσουν ότι η Νέα Δημοκρατία προσφέρει την πολιτική εκείνη πρόταση που οδηγεί στην οδό του κοινωνικού φιλελευθερισμού, στην "νέα Μεταπολίτευση", στην νέα Ελλάδα.


Μετά τιμής,

Παναγιώτης Χάσκος,
Οικονομολόγος - Μ.Β.Α.
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Βόρειας Αττικής
π. Αντιδήμαρχος Καλάμου


 

 Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω