Δράση Δήμος Καλάμου Παραίτηση Αντιδημάρχου

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ., Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Φίλες και Φίλοι,

Πριν από δυόμιση περίπου χρόνια οι δημότες του Καλάμου με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο και έξι μήνες πριν αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά και όρεξη το ιδιαίτερα τιμητικό αξίωμα του Αντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών. Επέλεξα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας, ορμώμενος από την αγάπη μου για τον Κάλαμο και την επιτακτική ανάγκη ο τόπος αυτός να αποκτήσει μια Διοίκηση που θα έφερνε την αλλαγή και θα τον πήγαινε λίγο πιο μπροστά.

Από την αρχή της θητείας μου τόσο ως Δημοτικού Συμβούλου όσο και ως Αντιδημάρχου, δεν μου επετράπη να προσφέρω όλα όσα μπορούσα. Προσπάθησα να στηρίξω και να συμβάλω στην υλοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε. Επειδή θεωρώ αδιανόητο να θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου. Επειδή διαφωνώ πολιτικά με πολλά τα οποία συμβαίνουν και επιθυμώ πλέον Ελεύθερα να εκφράζω την γνώμη μου.

Επειδή βάζω το συμφέρον του τόπου πάνω από τους τίτλους, τα αξιώματα και τα οικονομικά οφέλη και πιστεύω με όλες μου τις δυνάμεις πως ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ της θέσεως του Αντιδημάρχου και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΙ από το Συνδυασμό «Κάλαμος - Σύγχρονη Πόλη» (Κ.Δ.Κ Ν.3463/2006 άρθρο 94 §4). Διατηρώ την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, σεβόμενος τους δημότες του Καλάμου, ευχαριστώ θερμά όλους όσοι με βοηθούν και καλώ όλες τις υγιείς δυνάμεις να συνεργαστούν για το καλό του τόπου μας.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω