Blog Η αίσθηση της ανάγκης να Αλλάξουμε Σελίδα

Φίλες & Φίλοι,

 

Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους μας! Οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα, oι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι ΜΜΕ επιχειρήσεις… Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε, τι μας περιμένει… Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, έχει παραδώσει τη χώρα… Όλα τα νέα μέτρα, η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η αύξηση του ΦΠΑ, των φόρων, τα αντικειμενικά κριτήρια και τα υπόλοιπα μας επιβάλουν μοναδικό στόχο έχουν να εντείνουν την ύφεση. Το χρέος μέχρι το 2012 θα εκτοξευτεί στα 380€ δις. Και παρόλα αυτά, πέραν της τεράστιας καθυστέρησης της κυβέρνησης, δε βλέπουμε κανένα απολύτως αναπτυξιακό μέτρο. Ακόμα και το ΕΣΠΑ βρίσκεται σε «χειμερία νάρκη». Από το Καλοκαίρι καμία απάντηση – έχουν περάσει 8 μήνες.

Η ερώτηση ίδια από όλους: εμείς τι φταίμε? Τα παιδιά μας γιατί να πληρώσουν τα κλεμμένα? Θα πάει επιτέλους κανένας φυλακή? Γιατί? Γιατί? Γιατί?

 

Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, έκανε λάθη. Πολλά λάθη… Τουλάχιστον εμείς προσπαθούμε και έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε… Η διαδικασία ξεκίνησε με την εκλογή του Νέου μας Προέδρου του Αντώνη Σαμαρά. 800 χιλιάδες Έλληνες ψήφισαν την Ελπίδα. Την Ελπίδα της Αλλαγής, της Κάθαρσης, της Δικαιοσύνης. Ψήφισαν την νέα Νέα Δημοκρατία!

 

Το κόμμα μας, το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης μας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, το κόμμα που οργάνωσε ο ευπατρίδης, Ευάγγελος Αβέρωφ, βαδίζει προς το 8 Συνέδριο. Στόχος του Προέδρου μας, του Αντώνη Σαμαρά, είναι να μας δώσει Ελπίδα, την Ελπίδα που όλοι μας έχουμε χάσει. Στόχος μας είναι να φέρουμε το κόμμα κοντά στην κοινωνία, και τη νεολαία μας κοντά στο κόμμα. Επιτέλους, πρέπει να μας κυβερνήσουν οι άξιοι, αυτοί που θα έχουν πραγματικές αξίες. Και αυτό θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα! Ακόμα και η εκλογή του Προέδρου ΝΟΔΕ από τη βάση αυτόν ακριβώς το σκοπό έχει.

 

Στόχος όλων μας, και λέω όλων μας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, είναι να προσφέρουμε ότι μπορούμε στο κόμμα, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, για την ενδυνάμωση της δημοκρατίας, για την ενίσχυση των θεσμών της Πατρίδας μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο πρώτος μας στόχος. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη νέα αλλαγή που οραματιζόμαστε, είναι η αναδιοργάνωση, ο εκσυγχρονισμός της οργανωτικής δομής του κόμματός μας. Σύγχρονο, ευέλικτο κόμμα, κοντά στον πολίτη. Συμμετοχή όλων μας στη λήψη των αποφάσεων, στο σχεδιασμό πολιτικών δράσεων. Το κόμμα δεν ανήκει σε κανέναν. Ανήκει σε όλους μας! Ανήκει σε όλους εσάς! Διοργανώνοντας ευρύτερες θεματικές εκδηλώσεις ανάλογα με τα προβλήματα της κάθε περιοχής. Αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία. Το internet, τα email, το facebook κτλ.

 

Σε έξι μήνες έχουμε εκλογές για την τοπική Αυτοδιοίκηση. Να σας θυμίσω πως προέρχομαι από την ΤΑ. Ξεκάθαρα πράγματα, οι δικοί μας δικοί μας και οι υπόλοιποι απέναντι. Κοιτάμε το αύριο, τραβάμε μπροστά. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε με ακεραιότητα και να προτείνουμε τα κατάλληλα πρόσωπα ώστε να κερδίσουμε τους περισσότερους δήμους της Βόρειας Αττικής. Και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε τα κατάλληλα πρόσωπα!

 

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη προοπτική και το μέλλον της Βόρειας Αττικής. Την περιοχή με την σημαντικότερη οικιστική ανάπτυξη. Τα προβλήματα πάρα πολλά και η ανάγκη για υποδομές επιτακτική. Ανάπτυξη με επίκεντρο τον πολίτη. Θέματα όπως η δημιουργία Νοσοκομείου, ο Πολεοδομικός Σχεδιασμός, το Δασικό, το αποχετευτικό, το περιβάλλον και τόσα άλλα προβλήματα χρειάζονται λύσεις σήμερα περισσότερο από ποτέ! Τι να πώ για το θέμα των διοδίων!!! Αλλά τι να πω! Είναι δυνατόν για να έρθω από τον Κάλαμο να πρέπει να πληρώσω διόδια! Αυτό το θέμα πρέπει να λήξη άμεσα! Δεν έγιναν σωστοί χειρισμοί… Δεν πάει άλλο! Δεν αντέχουμε άλλο!

 

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος χρόνος για να ξαναφέρνουμε τη ΔΑΚΕ, τη ΔΑΚ-ΜΜΕ, τους Συνδικαλιστές μας, στην κομματική ζωή, στην πρώτη Γραμμή του αγώνα. Είμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε τις αποφάσεις τους, στηρίζουμε τις επιλογές τους.

 

Και θέλω να κλείσω με την νεολαία μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φέρουμε την νεολαία ξανά κοντά στο κόμμα – καλούμε την ΟΝΝΕΔ, καλούμε τη ΔΑΠ, την πρωτοπόρα νεολαία μας, να στηρίξει της επιλογές μας, και εμείς στεκόμαστε δίπλα στους νέους μας. Οι νέοι μπροστά, και εμείς στηρίζουμε τα όνειρά τους. Οι νέοι είναι το μέλλον μας, το μέλλον του τόπου μας.

 

Θέλω να πιστεύω πως η περίοδος για νέες διαδρομές προοπτικής και επιτυχιών για την νέα Νέα Δημοκρατία στη Βόρεια Αττική ξεκινά στις 30 Μαΐου.

 

ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ είναι οι Λόγοι που με έκαναν να αποφασίσω να διεκδικήσω την Προεδρεία του κόμματος στη Βόρεια Αττική.

 

Η αίσθηση της ανάγκης να Αλλάξουμε Σελίδα. Να αλλάξουμε όλα αυτά που πλήγωσαν την Νέοδημοκράτισσα και τον Νεοδημοκράτη. Να αλλάξουμε όλα αυτά που απομάκρυναν το κόμμα απ’ τη φυσική του Βάση. Η ανάγκη να δημιουργήσουμε τη νέα Νέα Δημοκρατία. Μακριά από τους μηχανισμούς και τα κατεστημένα. Ζητώ απ’ όλους να δώσετε ισχύ στην επιλογή σας, ζητώ απ’ όλους σας να καλέσετε να ψηφίσουν όλοι αυτοί που πιστεύουν στην Ελπίδα. Αυτή είναι η στιγμή τους, στιγμή ευθύνης, είναι η στιγμή που και λόγο αποκτούν και δικαίωμα να τον εκφράζουν. Όταν μιλάει η βάση οι μηχανισμοί σωπαίνουν! Ζητώ απ’ όλους να δώσετε το παρόν στις 30 Μαΐου. Δεν σας ζητώ να με ψηφίσετε. Σας ζητώ όμως, να δυναμώσετε τη φωνή της κομματικής μας οργάνωσης με την συμμετοχή σας. Η συμμετοχή σας αυτή είναι που θα μας δώσει την δύναμη, δώστε την επόμενη μέρα να διεκδικούμε μαχητικά για κάθε Νεοδημοκράτισσα και Νεοδημοκράτη, για κάθε ΟΝΝΕΔίτισσα και ΟΝΝΕΔίτη.

 

Βλέπω πολλούς ανθρώπους του κόμματος που είχα πολύ καιρό να δω να συμμετέχουν. Ανθρώπους που πλήγωσε η παράταξη στο παρελθόν και τους απομάκρυνε απ’ αυτή. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα. Αυτό είναι το ποτάμι που απ’ της 29 Νοεμβρίου σιγά σιγά μεγαλώνει και κανείς δεν μπορεί πια να σταματήσει.

 

Όλοι Μαζί Αλλάζουμε Σελίδα! Όλοι Μαζί δημιουργούμε τη νέα Νέα Δημοκρατία!Μοιραστείτε το άρθρο στα αγαπημένα σας site!
Πίσω

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να γράψετε σχόλιο. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, εγγραφείτε εδώ.

  • Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύει τμήμα ή και ολόκληρο το σχόλιο-γνώμη-ερώτηση κάποιου επισκέπτη-χρήστη της ιστοσελίδας χωρίς όμως να δημοσιεύει τα προσωπικά του στοιχεία. Θα πρέπει να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε για να γράψετε ένα σχόλιο.