Blog

Blog - Παναγιώτης Χάσκος - Υποψήφιος Βουλευτής (Υπόλοιπο) Αττικής

Προς: Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά
Κοινοποίηση: Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κωνσταντίνο Ζωντανό

Κύριε Πρόεδρε,

Η χώρα μας βρίσκεται σε μια πρωτοφανή κατάσταση οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που επιβάλλει την συστράτευση όλων των υγιών και παραγωγικών δυνάμεων για να καταφέρουμε να αναστρέψουμε την ροή των πραγμάτων. Το κόμμα μας είναι η Ευρωπαϊκή παράταξη η οποία ανανεωμένη και δικαιωμένη από την πολιτική της πρόταση έρχεται να προσφέρει στον δύσκολο αγώνα.

Φίλες και φίλοι,

Θέλοντας να ανταποκριθούμε στην  ανάγκη για καλύτερη επικοινωνία μαζί σας, υλοποιήσαμε μια νέα δυναμκή  ιστοσελίδα έτσι ώστε να μπορούμε να συζητούμε καθημερινά για τις θέσεις, τις δράσεις και το έργο μας. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της  τεχνολογίας για να εμπλουτίσουμε τον διάλογο μαζί σας ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή κάθε απλού δημότη. Όσο δύσκολο  κι αν είναι για κάποιον να αλλάξει κάτι μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε να  πετύχουμε πολλά!

Η συμβολή σας στην βελτίωσή της είναι σημαντική. Στο πλαίσιο του διαλόγου με τους πολίτες θα θέλαμε τα σχόλια και  τις παρατηρήσεις σας για να κάνουμε  τον δικτυακό μας τόπο ακόμα καλύτερο. Μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα σας προσθέντοτας το σχόλιο στο blog της ιστοσελίδας μας.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Ν. Χάσκος

Το νέο έτος συνοδεύεται από ευχές κι ελπίδες για τη χώρα μας. Οι Έλληνες απανταχού της γής κάθονται στο γιορτινό τραπέζι και προσμένουν ότι φέτος τα πράγματα ίσως πάνε καλύτερα από πέρυσι. Μόλα ταύτα, ο πολιτικός κόσμος οφείλει να αναρωτηθεί πόσο εύκολα στρώθηκε φέτος το γιορτινό τραπέζι. Η απάντηση είναι προφανής: καθόλου εύκολα. Οι συνθήκες τολμώ να πω “επιθετικής λιτότητας”, έφεραν για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες ζήτημα “γιορτινού τραπεζιού” σε πολλά νοικοκυριά. Ενώ άλλες χρονιές τα παιδιά περίμεναν τον “Άγιο Βασίλη” να τους αφήσει κάποιο δώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, φέτος ο Άγιος άλλαξε δρομολόγιο, δεν πέταξε πάνω απ’ την Ελλάδα.

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Η απαξίωση της πολιτικής ζωής του τόπου μας είναι τεράστια. Οι λόγοι που με έκαναν να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Βόρειας Αττικής είναι ότι εμείς έχουμε αποφασίσει και προσπαθούμε να αλλάξουμε.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την εκλογή του νέου μας Προέδρου, του Αντώνη Σαμαρά. 800 χιλιάδες Έλληνες ψήφισαν την Ελπίδα. Την Ελπίδα της Αλλαγής, της Κάθαρσης, της Δικαιοσύνης. Στόχος μας είναι να φέρουμε το κόμμα κοντά στην κοινωνία, και τη νεολαία μας κοντά στο κόμμα.

Να αλλάξουμε όλα αυτά που απομάκρυναν το κόμμα απ’ τη φυσική του Βάση. Μακριά από τους μηχανισμούς και τα κατεστημένα.

Όλοι μαζί δημιουργούμε τη νέα Νέα Δημοκρατία!

Όλοι Μαζί Αλλάζουμε Σελίδα!

 

06/05/2010
της Μαρίας Χούκλη

Μικρέ μου ή μικρή μου (τι ήσουν άραγε;) θα ερχόσουν στον κόσμο κάπου εκεί το φθινόπωρο, ένα σκληρό -όπως προβλέπεται- φθινόπωρο για την Ελλάδα.
(Ποιο καταραμένο άθροισμα στιγμών, συγκυριών και συμπτώσεων σου στέρησε τη ζωή; Πόσα χρόνια και από τι χτιζόταν το μίσος που σε αφάνισε; Τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που καίνε ανθρώπους; Νόμιζα ότι με τα κρεματόρια είχαμε τελειώσει.) Μικρέ μου ή μικρή μου, θα ήθελα να σου πω για ο,τι δεν θα γνωρίσεις, δεν σε άφησαν να γνωρίσεις...

 

Έχουμε μπει σε μια σκοτεινή στενωπό χωρίς κανείς να είναι ακόμη σε θέση να “δει” τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Κινούμενη άμμος η χώρα, κινούμενη άμμος και όσα συμβαίνουν έξω από αυτήν. Αν ερχόσουν στον κόσμο θα μάθαινες τι είναι τα συναισθήματα, τι κάνει τους ανθρώπους να είναι άνθρωποι. Θα μάθαινες τι είναι ο φόβος -πόσο φοβήθηκε άραγε η μανούλα σου παλεύοντας με τον καπνό και τη φωτιά;- Θα μάθαινες τι είναι αγωνία , τι είναι η αγανάκτηση, η οργή και ο θυμός, πώς νιώθουν χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα όλοι εκείνοι που φώναζαν το δίκιο τους ανεβαίνοντας αργά και συντεταγμένα το δρόμο που απέκτησε τελικά τη δική του ιστορία, τη δική σου ιστορία.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
  • Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύει τμήμα ή και ολόκληρο το σχόλιο-γνώμη-ερώτηση κάποιου επισκέπτη-χρήστη της ιστοσελίδας χωρίς όμως να δημοσιεύει τα προσωπικά του στοιχεία. Θα πρέπει να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε για να γράψετε ένα σχόλιο.