Παναγιώτης Ν. Χάσκος

Είναι απόφοιτος του τετρατάξιου Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών, senior του 1994 με βαθμό 18.5 και του London School of Economics (LSE) από το οποίο αποφοιτά με πτυχίο και μεταπτυχιακό στο Management. Ακόμη, είναι κάτοχος πτυχίου ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School.

Το 2010 επιλέγεται ανάμεσα σε εκατοντάδες εκλεκτούς υποψηφίους και συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα German Marshall Fund ταξιδεύοντας σε διάφορες πολιτείες των Η.Π.Α. για να μετεκπαίδευση σε θέματα αμερικανική πολιτικής και οικονομίας. Το 2006 συμμετέχει σε εκπαιδευτικό ταξίδι στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Βέλγιο. Διακρίνεται στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταρείας καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις σε κάθε του συμμετοχή. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Εξίσου επιτυχημένη είναι και η πορεία του στον αθλητισμό. Αγωνίζεται στην ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού και στην ομάδα κολύμβησης, στο τένις όπου κατατάσσεται 8ος στην κατηγορία νέων, πανελλαδικά και στο σκί όπου συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα.


Πίσω